Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

εντός έδρας αγώνες

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00μμ η ομάδα πόλο του Πανιωνίου αντιμετωπίζει την ομάδα της Βουλιαγμένης. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, δεδομένου ότι η Βουλιαγμένη είναι ίσως η μόνη εύρωστη οικονομικά ομάδα πόλο, που έχει μεγάλους αγωνιστικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς έχουμε μια καλούτσικη ομάδα, με πολλά νέα παιδιά, με χαμηλότατο μπάτζετ και με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Σήμερα δεν περιμένουμε βαθμό ή βαθμούς, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Άλλωστε στον πρώτο αγώνα μας στην Χίο, η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και έδωσε υποσχέσεις για μια θέση στο πάνω μισό της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας χρειάζεται όλο τον κόσμο στο πλευρό της, και η παρουσία των φιλάθλων θα δώσει φτερά στους παίκτες μας, αν και καλύτερα θα ήταν να έδινε βατραχοπέδιλα...

Αύριο στις 17:15μμ αντιμετωπίζουμε στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τον Πλατανιά. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ας ελπίσουμε πως η ομάδα μας θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα κρατηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας. Όλοι να είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Τους αξίζει για την προσπάθεια που κάνουν.

Στις 20:00μμ για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας και αυτή τον Ηλυσιακό. Οι κοπέλες μας, χρειάζονται κι αυτές το χειροκρότημα όλων μας.

Την Κυριακή στην 16:00μμ έχουμε εντός έδρας αγώνα στο μπάσκετ, και την Δευτέρα στις 21:45μμ εντός έδρας στο βόλεϊ ανδρών. Φουλ πρόγραμμα δηλαδή στην Νέα Σμύρνη. Οι μόνες που παίζουν εκτός, είναι οι γυναίκες μας στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: