Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ποδόσφαιρο, κύπελλο, βόλεϊ και λίγο πόλο

Τα προγνωστικά μου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, δεν είναι καλά. Οι γκαντέμηδες στον ΣΚΑΙ (ο Λυριτζής και η κουστωδία του), πρόβλεψαν χι και δύο, άρα δυστυχώς είναι άσος καραμπινάτος!!!

--------------------------------------------------------------------

Στα πλαίσια του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου, κληρωθήκαμε με τον Φωστήρα, τον οποίον θα αντιμετωπίσουμε σε δύο αγώνες:

Τετάρτη (28/11)
Φωστήρας-Πανιώνιος (14.30)

Κυριακή (23/12)
Πανιώνιος-Φωστήρας (20.30)

-------------------------------------------------------------------

Με 8 αθλητές να προέρχονται από τις Υποδομές του Συλλόγου, η ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., σημείωσε την 3η συνεχόμενη νίκη της και έδειξε ότι γίνετε σωστή δουλειά και με σταθερά βήματα το μέλλον τους ανήκει.

Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκαν: (Ψάρρας) Βλαβιανός, Εξαδάχτυλος, Σιδερίδης, Τοζίδης, Καντιώτης, Μαρκόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κωνσταντόπουλος(λ), Πέττας, Μάργαρης, Κολιάμπας, Κουτσουρής(λ)

Επόμενος εντός έδρας αγώνας την Δευτέρα 12/11 στις 21:45 στο κλειστό της Αρτάκης με αντίπαλο την Αρμενική που μοιράζονται την πρώτη θέση.


-----------------------------------------------------------------------
Το Σάββατο Νοεμβρίου 2012 στις18:00μμ, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο ανδρών, ΧΙΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Απ ευθείας μετάδοση από το: http://www.sportschios.gr/

Στόχος του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των Ανδρών είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Κώστας Πασλής.

«Να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Φέτος, στην ομάδα μας ενσωματώθηκαν δέκα νέοι παίκτες, οι: Γιάννης Θωμάκος, Ζάχος Αναστασιάδης, Λουκάς και Κώστας Λύκαρης, Κώστας Φωτίου, Γιόβαν Σάκιτς, Χριστόφορος Αλεξάκης, Γκλερτ Ντίγκλερι, Άγγελος Γρηγοριάδης (τερματοφύλακας) και Γαβριήλ Γαβαλάς.

-----------------------------------------------------------------------

Τι στοιχίζει ένα live streaming στο διαδίκτυο που να μεταδίδει αγώνες πόλο, βόλεϊ, handball, κλπ? Πόσο δύσκολο θα ήταν να βλέπαμε και τις μικρές αγωνιστικές ομάδες μας, παίδων, εφήβων, κορασίδων κλπ? Πόσο δελεαστικότερο θα γινότανε στους ενδεχόμενους χορηγούς το να γνωρίζουν πως η διαφήμιση τους θα προβληθεί ζωντανά σε τόσα μάτια που θα παρακολουθήσουν τέτοια παιχνίδια? (γονείς, λοιποί συγγενείς, φίλοι, αλλά και πραγματικοί φίλαθλοι...)

Ας μην είναι άρτιες τηλεοπτικά οι μεταδόσεις, μια καμερίτσα και ένας εθελοντής που γουστάρει, θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: