Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Παραιτήθηκαν Λεμονής και Γαλλής




Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην ΠΑΕ Πανιώνιος, μετά το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης (3/12). Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας μόλις δύο αγωνιστικές, υπέβαλλε την παραίτησή του, καθώς δεν έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις που έκανε πρόσφατα στην διοίκηση. Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων", Φάνης Γαλλής, αφού ήταν δική του απόφαση η πρόσληψη του έλληνα προπονητή και συντάχθηκε με τις προτάσεις του.


Να σημειώσουμε ότι ένα από τα βασικά πράγματα που είχε ζητήσει ο έλληνας τεχνικός, ήταν η απομάκρυνση του Γιώτη Σταματόπουλου, ο οποίος ήταν συνεργάτης του Εβαλντ Λίνεν. Τον λόγο έχει τώρα ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον των δύο υπό παραίτηση ανδρών.

Σε περίπτωση που δεχτεί την απόφασή τους, τότε ο Πανιώνιος θα βρίσκεται σε αναζήτηση (εκ νέου) προπονητή του προέδρου. Κι όλα αυτά σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή του πρωταθλήματος, κατά την οποία ο Πανιώνιος δεν μπορεί να βρει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες που δημιούργησαν οι μεταγραφές των Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ.

Δεκτές οι παραιτήσεις

Μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίστηκε να γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις των Τάκη Λεμονή και Φάνη Γαλλή, ενώ νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Χριστόφορος Μαυρόπουλος. Αναλυτικά οι αποφάσει της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ:

1. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Τάκη Λεμονή. Συγκεκριμένα, ο κ. Λεμονής αφενός ενέμεινε στην απομάκρυνση του βοηθού προπονητή κ. Σταματόπουλου και αφετέρου έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. την παραίτηση του σε περίπτωση που το Δ.Σ. δεν ικανοποιούσε το αίτημα του περί απομάκρυνσης από την Π.Α.Ε. (πέραν του κ. Σταματόπουλου) του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μαυρόπουλου και του Αθλητικού Διευθυντή κ. Τσέλιου.

2. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Φάνη Γαλλή από τον αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. (όχι όμως και από Μέλος του). Ως εκ τούτου το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε εκλέγοντας (με 8 ψήφους υπέρ, 1 κατά) νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Χριστόφορο Μαυρόπουλο. Α’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Πάλλας και Β’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Ζερβακάκος. Τα λοιπά Μέλη παραμένουν ως έχουν δηλαδή οι κ.κ. Φάνης Γαλλής, Γιώργος Απέγητος, Θανάσης Ατζινάς, Δημήτρης Ματζαβίνος, Γιώργος Τσέλιος, Δημήτρης Χανιωτάκης

3. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γιώτης Σταματόπουλος.

http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: