Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0



Στα πρώτα 20 λεπτά, ο Πανιώνιος ήταν αλλού, σε άλλο γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που εχω δει ποτέ, στην Ν Σμύρνη. Μετά, λες και τους τσίμπησε κάποια μύγα, άρχισαν να παίζουν καλύτερα, και γρήγορα αυτό ανταμοίφτηκε, 1-0 με τον Κουμουρτζί.

Μετά το 1-0, ήρθε η ολική επαναφορά της ομάδας, όλα λετουργούσαν καλά, στο μέτρο βέβαια της ομάδας μας με βάση αυτά που μας έχει συνηθίσει. Το 3-0 ήρθε φυσιολογικά, και μετά την αποβολή του αλήτη του Νταμόντε, κατά την γνώμη μου έπρεπε να αποβληθεί και ο ακόμα μεγαλύτερος αλήτης, ο Καρντόσο. Τέτοιοι παίχτες, βρωμίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ασχέτως εαν ξέρει μπάλα, είναι αλήτης και δεν θα έπρεπε να παίζει. Στην λήξη, για πολλές μπουνιές ήταν και ο Φιλομένο, άλλος αλήτης κι αυτός.


Έχασε και η πουτάνα η Ξάνθη, και τώρα την φτάσαμε. Ο Πανιώνιος φτάνει σιγά σιγά στην πέμπτη θέση, έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά εαν δεν χάνουμε τους βαθμούς στον δεύτερο γύρο, όπως στον πρώτο, ο τελικός στόχος της πέμπτης θέσης δεν είναι τόσο ανέφικτος, όπως έμοιαζε 2-3 αγωνιστικές πριν.

Με την επιστροφή του Ρεκόμπα, πρώτα ο θεός, και με την αυτοπεποίθηση που σιγά σιγά θα αποκτήσει η ομάδα, με καλύτερη αμυντική λειτουργία, κλπ, ο δεύτερος γύρος μπορεί να είναι παραμυθένιος.

Στις 3 του Γενάρη, στα πηγάδια, να ξεπλύνουμε την ντροπή του πρώτου γύρου, που χάσαμε από αυτήν την άθλια Ξάνθη, μετά από τόσα δοκάρια, τόσες ευκαιρίες, 2 τουλάχιστον πέναλτυ που μας φάγανε, τόσα ανύπαρκτα οφ σάιτ... που χάσαμε με το απίθανο γκολ του απίθανου Ταϊντέρ, κάτω από την σέντρα!!!

Πανιωνάρα, μπορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: