Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

το αντιποδόσφαιρο νίκησε ξανά!

Δυστυχώς για όσους αγαπάμε το θέαμα, το αντιποδόσφαιρο νίκησε για άλλη μια φορά. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει 2ο γκολ, και να στείλει το κατενάτσιο της Ίντερ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Έβαλε το χεράκι του και ο ανεκδιήγητος διαιτητής, ο οποίος επέτρεψε τα σπρωξίματα μέσα στην περιοχή σε κάθε σέντρα που έδινε προϋποθέσεις στους επιθετικούς της Μπάρτσα, και ακυρώνοντας κανονικότατο γκολ, χάρη σε ένα ακούσιο χέρι που προηγήθηκε.
Κρίμα. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίξει με την Ίντερ, όχι η Μπάρτσα. Ο βάζελος έχει καταφέρει να παίζει χειρότερο αντιποδόσφαιρο με τους Ιταλούς, και πέρισυ με την Ίντερ, και φέτος με την Ρόμα. Εάν είχε έναν Καραγκούνη ή έναν Νίνη, η Μπάρτσα θα είχε πάρει εχθές 2 πένταλτυ τουλάχιστον. Αλλά ο βλάκας ο Γκουαρντιόλα, προσπάθησε να πάιξει μπάλα, όχι να κλέψει αποτέλεσμα.
Τώρα, ας βολευτούμε με τα πλέη οφς του Ελληνικού πρωταθλήματος. Αλήθεια, είδε κανένας σας το ΑΕΚ ΠΑΟΚ ή το Άρης Ολυμπιακός? Σαν να παίζανε σε ρηπλέυ δεν ήταν? Τώρα που έχουμε κακομάθει με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι δικοί μας, σαν να είναι ταβερνιάρηδες που μαζεύτηκαν να παίζουν μπάλα δεν μοιάζουν?

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Νικησε πιστευω ο εξυπνωτερος αυτος που ειχε τακτικη ,που διαβαζε τον αγωνα και ειδαμε ξεξκαθαρα στο πρωτο αγωνα τα λαθη του Γκουαρντολα εκει τον εφαγε ο Μουρινιο ,και χαθηκε η προκριση.Δεν αδικηθηκε η Μπαρτσα σε κανενα αγωνα απλα στο δευτερο αγωνα επαιξε οπως επρεπε δεν ηταν βλακας να ανοιγωνταν στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ ....συν επαιχε για 70 λεπτα με 10 παικτες ..τι εκανε η Μπαρτσα πλην την ανουσια υπεροχη;

zamis είπε...

http://coachp.wordpress.com/2010/04/29/barca-%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%86%ce%b1-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1/

amanAM είπε...

Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται!!!

Ο Γκουαρντιόλα, είναι ένας μαιτρ της τακτικής, αλλά μόνο της δικιάς του, ένας Φερέρα στο πολύ πιο αξιόλογο βέβαια.

Ανεξάρτητα ποιός είναι και πως παίζει ο αντίπαλος, προσπαθεί (και καταφέρνει συνήθως) να επιβάλει το δικό του παιχνίδι.

Το γεγονός είναι πως το τρίτο γκολ της Ίντερ ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ, το δε δεύτερο της Μπάρτσα που ακυρώθηκε ήταν εφεύρημα του διαιτητή με το χέρι και καλά του Τουρέ.

Τι να λέμε τώρα, και το γκολ της Άρσεναλ στο Καμπ Νου ξεκίνησε από φάουλ, αλλά έριξε 4 ο Μέσσι και αποκαταστάθηκε το δίκαιο.

Εγώ ποτέ δεν είπα πως παίξαμε μπάλα, ή πως είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης, παρόλα αυτά πήραμε ολόκληρο Γιούρο με την τακτική του κλεφτοπόλεμου του Ρεχάγκελ.

Με αντιποδόσφαιρο το πήραμε το Ευρωπαϊκό. Δεν είμασταν οι καλύτεροι, πως να το κάνουμε!

Το ότι οι απανταχού φίλοι της Ρεάλ, χάρηκαν το καταλαβαίνω, και το σέβομαι. Αλλά όχι και να λέμε ότι θέλουμε. Η Ίντερ ήταν καλύτερη στην Ιταλία, και δίκαια νίκησε την Μπάρτσα, που ταξίδεψε εκεί με πούλμαν, και πριν 2 μέρες έπαιζε για την Ισπανική λίγκα. Πίπα κώλο πάει η Μπάρτσα από υποχρεώσεις, λογικό να κάνουν και λίγη κοιλιά.

Μαγκιά του Μουρίνιο, τα κατάφερε. Αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην χαίρομαι για το ότι δεν πέρασε ο καλύτερος.

Ο Παναθηναίκός του Τεν Κάτε και του Νιόμπλια, νίκησε την Ίντερ στο γήπεδο της με το κατενάτσιο και το φάβα γκολ του Σαριέγκι, και νίκησε 2 φορές την Ρόμα φέτος. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός?

Δηλαδή εάν ο Παναθηναϊκός με σούπερ κατενάτσιο νικούσε την χθεσινή Ίντερ, θα είχε προκριθεί ο καλύτερος?

Ο τερματοφύλακας της Ίντερ, έβγαλε εκείνο το σουτ του Μέσσι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο 1 στους χίλιους τερματοφύλακες θα έβγαζε. Θα είχαν αλλάξει όλα εάν είχε μπει εκείνο το σουτ.

Η δε αποβολή, αυστηρή, αλλά ήταν σίγουρα για κίτρινη, και έτσι κι αλλιώς θα ήταν δεύτερη, οπότε η αποβολή έτσι κι αλλιώς ήταν δίκαιη.

Unknown είπε...

στο ποδοσφειρο δεν νικαει ο καλυτερος και το εχουμε δει και εμεις οι πανιωνιοι πολλες φορες ,οσο αφορα το ιντερ -μπαρτσα να αναφερουμε και το οφσιτ στο μελιτο στις αρχες του αγωνα ..εφευρεση του ρεφερι ηταν μοναχα. Αλλο τελικο θα βλεπαμε με Μπαρτσα -Μαντσεστερ αλλα οπως ειπε ο οσιμ η μπαλα ειναι ...Τωρα υποστηριζουμε αναγκαστικα για γνωστους λογους τους Ιταλους και εναντι τους γερμαναραδες τις Μερκελ.....

amanAM είπε...

Πράγματι, το οφσάιντ του Μιλίτο στο 1ο ημίχρονο στο 0-0, ήταν ανύπαρκτο.

Λάθη θα γίνουν σε ένα παιχνίδι. Γι αυτό και δεν είπα τίποτα αρχικά, αλλά... ο βλάκας που γράφει στο λινκ του Ζάμη, είναι μύωπας άνευ προηγουμένου.

amanAM είπε...

«Η Καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών»

Με την προχθεσινή νίκη της επί της Τενερίφη(4-1), η Μπαρτσελόνα έκανε, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζόν. Με 93 βαθμούς(29 νίκες και 6 ισοπαλίες) σε 36 παιχνίδια, οι «μπλαουγκράνα» ξεπέρασαν τη προηγούμενη καλύτερη επίδοση που κατείχε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τη σεζόν 1996/1997 κατέκτησε το πρωτάθλημα με 92 πόντους.

Από το 1928 και το πρώτο πρωτάθλημα Ισπανίας μέχρι και σήμερα καμιά ομάδα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που έχει ήδη η Μπαρτσελόνα φέτος, ούτε καν τις σεζόν 1995/1996 και 1996/1997 που το πρωτάθλημα διεξαγόταν με 22 ομάδες (τώρα είναι 20).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιτυχίας των Καταλανών είναι πως το 2000 η Λα Κορούνια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με 69 πόντους, 24 λιγότερους από την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα «έσπασε» και το ρεκόρ νικών σε μία αγωνιστική περίοδο αφού με τις 29 της νίκες έχει αφήσει πίσω της την Ρεάλ του 1987/1988 που είχε κερδίσει σε 28 ματς. Όμως αυτό το επίτευγμα ίσως να μην έχει αξία στο τέλος της χρονιάς, καθώς οι Μαδριλένοι μετά το χτεσινό νικηφόρο πέρασμά τους από τη Μαγιόρκα έφτασαν τις 30 και είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους το συγκεκριμένο ρεκόρ παρά το γεγονός πως είναι δεύτεροι(ελέω λιγότερων ισοπαλιών) στη βαθμολογία!

http://www.sport-fm.gr/article/228446