Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ντροπή και Αίσχος!!!

Σήμερα θα έπρεπε όλοι να ντρέπονται, ακόμα και οι φίλαθλοι...
Οι οπαδοί του Όφη τραγουδούσαν κάποτε στον Παράσχο πως θα αφήναν μουστάκι, κλπ.
Εμείς έπρεπε να του τραγουδήσουμε στον ίδιο ρυθμό, το πιο κάτω:

Παράσχο θα αφήσω μαλλιά,
για να θυμάμαι την τριάρα απ τα τυριά!

Ναυάγιο άνευ προηγουμένου ο σημερινός Πανιώνιος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Η χειρότερη εμφάνιση όλων των εποχών, παίκτες και προπονητής με μπόλικη χοληστερίνη από το Πασχαλινό αρνί, προφανώς έχουν αρχίσει προ πολλού τις καλοκαιρινές τους διακοπές, και δεν σεβάστηκαν ούτε τον κόσμο, ούτε την ιστορία της ομάδας. Μας είπανε να φέρουμε και φίλους μαζί μας, για να δούνε και οι φίλοι μας το ρεζίλι μας!

Το χειρότερο προμόσιον για τα διαρκείας της νέας χρονιάς. Με πολύ όρεξη, θα τρέξουμε να αγοράσουμε, μην χάσουμε, αφού τόσος ήταν ο ενθουσιασμός του κόσμου, που έφυγε από το γήπεδο γύρω στο 65', προφανώς για να κάνουν ουρά για τα διαρκείας για του χρόνου.

Στο τέλος οι φίλαθλοι ειρωνεύονταν, γιούχαραν, ξεφτίλιζαν τους πάντες και ξεφτιλίζονταν συγχρόνως. Η χειρότερη μέρα της τελευταίας δεκαετίας. Με παίκτες τύπου Τσουβάλ, δεν έχουμε μέλλον. Ας το έληγε ο διαιτητής από το 70' να ησυχάζαμε πιο γρήγορα, δεν μας λυπήθηκε ούτε αυτός. Ευτυχώς που μας λυπήθηκε η Λάρισα και δεν διεύρυνε κι άλλο το σκορ.

Παρά το αποτέλεσμα, ο Τζαβέλας (ο μόνος...) ήρθε και χαιρέτησε τον κόσμο... Φαντάζομαι πως ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε στα κυανέρυθρα, και γι αυτό ήρθε και χαιρέτησε. Καλή τύχη Γιώργο όπου κι αν πας.

Καλό καλοκαίρι κύριοι, ξεφτιλιστείτε άλλη μια φορά στην Καβάλα, τελευταία ελπίζω. Σωθήκαμε, που να τρέχετε, και που να παίζετε. Ντροπή σας. Γράψατε μια από τι πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας μας

Δεν θα μας λείψετε καθόλου όσοι θα φύγετε, δεν θα μας λείψει καθόλου ο φετινός Πανιώνιος, όταν τις προηγούμενες ημέρες είδαμε 2 παιχνίδια Τσάμπιονς λήγκ με Μπαρτσελόνα, Μάντζεστερ και Μπάγερν, και το Ρεάλ - Μπάρτσα εχθές το βράδυ, δεν γίνεται να βλέπεις τον Πανιώνιο και να μην κλαίς. Παίκτες της πλάκας, ομάδα της πλάκας, με βαρειά ιστορία και μηδέν μέλλον.

Μακάρι οι επόμενες κινήσεις σε διοικητικό επίπεδο, προπονητικό, αλλά και ρόστερ, να δημιουργήσουν την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

 ΥΓ1. Πολύ μεγάλη η πίκρα, το σημερινό ρεζιλίκι θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια...  Άραγε, με πόση λύσσα θα παίζανε οι τυρόβλαχοι εάν αυτοί ήταν "αδιάφοροι", κι εμείς παίζαμε μια κατηγορία στην έδρα τους?

Κύριε Τσακίρη, ευχαριστώ για την έκπτωση που μας προσφέρατε σε εμάς που έχουμε μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν μου έμεινε η διάθεση να αγοράσω διαρκείας για του χρόνου, για να βλέπω Σιόμους και Όβες, και άλλους απίθανους από την Νιγηρία, το Καμερούν, την Γκάνα, το Μπαλί και το Μπενίν ή από όπου αλλού... Εάν φέρετε Αβορίγινες, να το συζητήσουμε!
Μετά το (φετινό) σημερινό χάλι, θα δυσκολευτώ να υποβάλλω και του χρόνου την οικογένεια μου σε τέτοια ταλαιπωρία. Με τα χρήματα που θα διέθετα για τον Πανιώνιο, θα αγοράσω κόνεξ και θα παρακολουθώ την Μπαρτσελόνα, που δεν θα με κάνει να κλαίω για τα χρήματα που διέθεσα.

Κύριε Κιντή, πετύχατε τον στόχο σας πριν καν αναλάβετε επισήμως τα καθήκοντα σας. Είχατε πει πως δεν θέλετε την γκρίνια των φιλάθλων στα εντός έδρας, και πιθανόν να σας είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε τα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί δεν αισθάνονται οι παίκτες την πίεση της εξέδρας. Του χρόνου να παίζετε χωρίς την πίεση μας, εγώ τουλάχιστον θα σας απαλλάξω από την δικιά μου παρουσία, και πιστεύω πως οι περισσότεροι που ήταν σήμερα στο γήπεδο, δεν θα θέλουν να ξαναέρθουν.

Βέβαια, είμαστε άρρωστοι με τον Πανιώνιο, και παρά την πίκρα μας, δεν θα γυρίσουμε ποτέ την πλάτη μας στην ομάδα μας, αλλά... δεν θα ανεχτούμε αδιαμαρτύρητα την μετατροπή μιας ιστορικής ομάδας σε ομαδούλα γ εθνικής με ερασιτεχνική νοοτροπία.

Η δικιά μου διαμαρτυρία, είναι να απέχω από εδώ και πέρα. Κερδίστε με ξανά, όπως τότε επί Λίνεν, την εποχή του Τζιμπούρ και του Φερνάντεζ, την εποχή που έπαιξε μπάλα ο Πανιώνιος και έδωσε ελπίδες και περηφάνεια σε εμάς τους οπαδούς, και μας έκανε να γυρίσουμε στο γήπεδο και να εκτοξεύσουμε τα διαρκείας κλπ.

Αλλιώς, βολευτείτε με τους λαθρομετανάστες, παίκτες και φιλάθλους.

ΥΓ2. Το χειρότερο απόλα, είναι πως σήμερα εάν κερδίζαμε, και με ένα θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή στην Καβάλα, θα σώζαμε λίγο τα προσχήματα, και η τελική βαθμολογία θα μας έβρισκε στην τιμητική 6η θέση. Ψιλά γράμματα για τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση του μικρού Πανιωνίου που ο μόνος στόχος του ήταν η σωτηρία. Η ιστορία μας και η αξιοπρέπεια μας κατά διαόλου.




5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μήπως η λύση είναι να πάρεις διαρκείας στην 4; Χθες, μπορεί να χάσαμε αλλά ρίξαμε γέλιο μέχρι δακρύων.

amanAM είπε...

Κι εμείς γελάσαμε με κάμποσες ατάκες, μέσα στην πίκρα μας, διακωμωδούμε τις καταστάσεις...

Η πιο πετυχημένη, μετά το 0-3, που πέρασε ο πλανώδιος και ενώ παρακολουθούσαμε σιωπηλοί και απογοητευμένοι του πανηγυρισμούς των Λαρισαίων, ακούστηκε η φωνή του:

Κοκα κόλες, πατατάκια, φυστίκια...

Και του φωνάζει ένας ατακαδόρος:

Προφυλακτικά έχεις? Μας έχουν ξεκολιάσει τα τυριά!!! Μην κολήσουμε και κάνα έηντζ!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αντώνη μου, μιά μικρή, πικρή παρατήρηση: Στην κατάταξη που έχεις αναρτήσει, δυστυχώς είμαστε κάτω καί από τον Αστέρα καί από τον Εργοτέλη... δηλ. 11οι και όχι
9οι!
Σκατά κι απόσκατα δηλαδή.

Η απουσία σου απ' το Παγκόσμιο ήταν ιδιαιτέρως αισθητή. Κρίμα που δέν μπόρεσες να έλθεις, γιατί έχασες!

amanAM είπε...

Εννοείται πως θα ανανεώσω το διαρκείας μου, άσχετα πόσο έχω πικραθεί και τι λέω από την πίκρα μου. Και τι θα κάνω του χρόνου? Εάν δεν ασχοληθώ με τον Πανιώνιο, με τι να ασχοληθώ? Με τα πραγματικά μου προβλήματα?

Εάν μπορούσα να ασχοληθώ με αυτά, θα ήταν προ πολλού πάψει να υπήρχαν σαν προβλήματα... Θα είχα βέβαια άλλα!

amanAM είπε...

Αντικειμενικά, η ομάδα εχθές ήταν ματιασμένη! Όμως το δελτίο τύπου του Πανιωνίου, δείχνει πως η ομάδα μετά την διακοπή του Πάσχα, εκτός από τις απουσίες των τιμωρημένων καιτων γνωστών τραυματιών, και οι υπόλοιποι ήταν σακατεμένοι!!!

Το δελτίο τύπου λέει σχετικά:
Η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου έγινε μεν στο «Απήλιον» στις 11 το πρωί, αλλά ο Γιώργος Παράσχος είδε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μη συμμετέχουν λόγω τραυματισμών από το χθεσινό αγώνα με τη Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σιόβας υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί ειδικό ΩΡΛ για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη.
Ο Γιόνσον, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση, έχει υποστεί θλάση στο δεξί προσαγωγό.
Ο Κουμορτζί είχε έντονες ενοχλήσεις στα δύο κάτω άκρα και το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξέταση για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του, ενώ ο Όμο μετά από σκληρό τάκλιν στον χθεσινό αγώνα, υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και στο γόνατο.
Στους Τσότσαλιτς και Κούκετς, διαπιστώθηκε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, συνέπεια άμεσης πλήξης (σκαριά).
Όλοι οι αθλητές, πλην του Σιόβα που θα επισκεφθεί ειδικό ΩΡΛ, θα εξετασθούν σήμερα το απόγευμα από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου υπό την επίβλεψη του κ. Κατσιφαράκη ενώ η εκτίμηση για την κατάσταση τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στη σημερινή προπόνηση «μπήκε» κανονικά ο Μάρτιν Λάτκα, ενώ ο Μάριος Νικολάου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.