Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

πέταξε το πουλάκι τσίου

Το Απήλιο κατέληξε εκεί που έπρεπε: Στον Παναθηναϊκό.

7 εκατομμύρια απότι λένε κόστισε στον Αλαφούζο. Με τα χρήματα αυτά δεν αγόρασε μόνο το Aπήλιο, αλλά και 50 επιπλέον στρέμματα παρακείμενης έκτασης.

Θυμάμαι τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις για το μέλλον του Πανιωνίου και για το πόσα ξόδεψε ο πρώην μεγαλομέτοχος για τον Πανιώνιο. 

Ευτυχώς που κλώτσησε τότε το κόνσεπτ με το γήπεδο, γιατί τώρα θα είχαμε τους Βάζελους και μέσα στην Νέα Σμύρνη, και τον Πανιώνιο κάπου στον Άγιο Κοσμά. 

Ο μακαρίτης ο "Απηλιώτης" υποθέτω πως θα χαίρεται  εκεί στον ουρανό, βλέποντας το τριφύλλι στο προπονητικό κέντρο που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του, σκοτώνοντας και το παρατσούκλι του...

Εχθές έγραψα το παιδί μου στις αθλοδιακοπές του δήμου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 2 τελευταία χρόνια που συμμετέχει. Το όνειρο μου για ένα γήπεδο γεμάτο παιδάκια που αθλούνται και περνάνε καλά, μπορεί να μην το πραγματοποιεί ο Πανιώνιος στον βαθμό που επιθυμούσα, το πραγματοποιεί όμως ο δήμος, και γι αυτό τον δήμο Ν Σμύρνης τον έχω πολύ ψηλά στην συνείδηση μου. Ο Πανιώνιος υπήρχε και πριν τον Τσακίρη και το Απλήλιο, και θα υπάρχει και μετά. Χωρίς την υποστήριξη του δήμου, ο Πανιώνιος θα έσβηνε σε χρόνο ντε τε.



5 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Χειρότερη εξέλιξη δε θα μπορούσε να υπάρξει. Το Απήλιο με σήμα το τριφύλλι...
Ανέκαθεν, ο βάζελος πρέσβευε στη συνείδησή μου το κατεστημένο και πολλά ακόμα, άκρως αντίθετα μ'αυτά που εκπροσωπεί ο Πανιώνιος.
Μάλλον αν ήθελαν, θα είχαν εγκατασταθεί και στη Νέα Σμύρνη. Αλλά αφού όποτε θέλουν κάνουν παιδομάζωμα, παίρνουν όποιον θέλουν, μας μετατρέπουν σε καρπαζοεισπράκτορες κι από πάνω γελούν εις βάρος μας, τι άλλο να ζητήσουν; Κάποιοι απ' αυτούς που αρπάζουν μάλιστα, γίνονται και γενίτσαροι.
Κρίμα και πάλι...

amanAM είπε...

Το Απήλιο ήταν μια "πολυτέλεια" που δεν αξίζαμε, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε, δεν μπορούσαμε να την πληρώνουμε.

Τώρα η οικονομική εξυγίανση αποκτάει νέα βάση. Χωρίς τα έξοδα του Απήλιου και του Φανούρη, η ΠΑΕ Πανιώνιος γίνεται βιώσιμος οικονομικά, σαν την Ελλάδα. Αντί για ανάπτυξη και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων μας, κόψε εδώ, κόψε εκεί, μέχρι να ψοφήσει ο γάιδαρος του Χότζα.

emp είπε...

Αν δεν κοψεις δεν θα ζησεις ξεκολλα και δες τι μας εκανε ο τυπος ημαστε πανιωνιοι οχι τσακιρανθρωποι η οτι αλλο .ελεος βγες μπροστα κ δωσε χρηματα εσυ που μιλας μονο

br fun_atic είπε...

Το καλύτερό μου είναι τα παραδείγματα κου χρησιμοποιείς!!!

amanAM είπε...

Με όποιον Πανιώνιο και να συζητήσεις, μπορεί να σου μιλάει με τις ώρες για το πόσα λάθη έχουν κάνει οι "άλλοι" Πανιώνιοι, πόσα λεφτά έφαγαν, πόσες κομπίνες και λαμογιές έκαναν ή προσπάθησαν να κάνουν.

Αυτός είναι έντιμος, έχει καλές και αγαθές προθέσεις, δεν τον αφήνουν όμως τα κυκλώματα και τα λάθη των άλλων...

Συζητώντας με κάποιον άλλον, θα ακούσεις ξανά τα ίδια, κι αν αναφερθείς στον προηγούμενο, ο νέος συνομιλητής έχει πολλά ράμματα για την γούνα του.

Και ούτω καθεξής.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δεν είμαστε τυχαία σε αυτήν την θέση, και δεν θα πάθουμε παρακάτω τίποτα που δεν αξίζουμε.

Όταν ένα διαμάντι, το βουτήξεις μέσα στην λάσπη, λίγο να το ξεπλύνεις, θα ξαναλάμψει. Όσο και να φτιασιδώσεις ένα σκατό, με ότι και να το καλύψεις, πάντα σκατό θα είναι, και στο βάθος μόνο βρώμα θα έχει.