Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

κυπελούχος Ελλάδας ο Γιάχος

Παρακολούθησα εχθές το δεύτερο ημίχρονο και την παράταση μέχρι το 3-1, και θεωρώ άξιο νικητή τον διαιτητή του αγώνα.

Ο τίτλος του MVP του αγώνα στον σπήκερ, που έδωσε ρεσιτάλ μετάδοσης, απευθυνόμενος σε οπαδούς του Ολυμπιακού και σε κρετίνους.

Θεωρώ αστείο από την άλλη, ο Αστέρας της διαπλοκής και των στημένων αποτελεσμάτων χρόνια τώρα και φέτος ειδικότερα, να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Από τα καλύτερα του αγώνα, δεν ήταν κατά την γνώμη μου ότι δεν δόθηκαν 2 τουλάχιστον πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης, το ένα εκ των οποίων ήταν και κόκκινη στον Μανιάτη που σαν τερματοφύλακας έδιωξε στην γραμμή, ούτε ότι ο ώμος του Κοντοέ ας πούμε ήταν χέρι, ενώ τα χέρια του Ολυμπιακού δεν ήταν χέρια, το καλύτερο λοιπόν ήταν πως για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο τρίτο ψεύτικο πέσιμο για υποκλέψεις φάουλ, κατά τον σπήκερ του αγώνα δικαιολογημένα ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη αυτόν. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι αυτοί. Στην τρίτη κίτρινη, την παίρνεις. Έτσι και με το πέναλτι, άδικα διαμαρτύρεται ο Αστέρας, στο τρίτο πέναλτι θα το σφύριζε ο Γιάχος. Άλλωστε και όταν προηγήθηκαν άλλα 2 χέρια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στο τρίτο που έκανε ο Τζιμπούρ, το σφύριξε το φάουλ ο Γιάχος.Δεν παραστράτησε από τον κανόνα στα 3 σφυρίζω το 1!!!

Είχα πρόσκληση για τον αγώνα, κι αρνήθηκα να πάω. Γενικά δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο. Τι να βλέπω? Όποιος αντέχει, ας πηγαίνει.Αν με πείσει ο Πανιώνιος ότι δεν είναι πλέον στο άρμα κανενός, και μπορώ να είμαι περήφανος για την ομάδα μου ασχέτως αποτελεσμάτων, τότε θα είμαι εκεί να στηρίζω την ομάδα. Αλλιώς θα πηγαίνω στο θέατρο, που έχει περισσότερο ενδιαφέρον παρόλο που κάθε φορά το τέλος είναι το ίδιο διότι και στο θέατρο το έργο είναι ήδη γραμμένο.

ΥΓ. Πρωταθλήτρια Ισπανίας από χθες το βράδυ η Μπαρτσελόνα. Μια χρονιά χωρίς προπονητή ουσιαστικά, με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες, τελείωσε ουσιαστικά, και τυπικά θα ολοκληρωθεί σε 4 αγωνιστικές. Ελπίζω να αποκτήσει η ομάδα αυτή προπονητή και τερματοφύλακα, και να συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε όσοι την αγαπάμε, αλλά και όσοι απλώς αγαπάμε το καλό θέαμα.

1 σχόλιο:

NK99 είπε...

Αυτη τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει για να παίρνει τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ ο υπόδικος (να μην ξεχνιόμαστε ότι μόνο ο Μπέος προφυλακίστηκε) πρόεδρος του, να πανηγυρίζουν μερικές χιλιάδες χιμπατζίδες οπαδοί του και φυσικά μερικοί ανεγκέφαλοι δημοσιογράφοι. Όποιος θέλει να κάνει το ντεκόρ σε αυτό το σώου μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει. Εγώ δεν θέλω....Ούτε καν η πλειοψηφία των οπαδών του ΟΣΦΠ δεν θέλει και για αυτό τους γύρισε την πλάτη χθες στην απονομή...