Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ανυπαρξία

Αν και είμαι διακοπές και η ενημέρωση μου είναι πολύ περιορισμένη, αυτά που μαθαίνω είναι πολύ ανησυχητικά για το πόλο της ομάδας μας: Προπονητή στην ανδρική ομάδα έχουμε! Προπονητή στην γυναικεία δεν ξέρω εάν έχουμε, ίσως και να έχουμε, ίσως και όχι. Ομάδα και παίκτες όμως δεν έχουμε ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες, οι περσινοί παίκτες έχουν φύγει σχεδόν όλοι, και δεν υπάρχει αρμόδιος από την διοίκηση που να ασχολείται με τα θέματα του πόλο, ή εάν υπάρχει, προφανώς δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα.

Η μεταγραφική περίοδος στο πόλο, έχει ήδη τελειώσει. Η διοίκηση ασχολείται με τα μπάνια του λαού και τις παιδικές χαρές, ενώ έχουμε άγνωστο ρόστερ.

Φυσικά για το θέμα της νομιμότητας των όποιων ενεργειών, ότι και να πω θα είναι λίγο. Καμία γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, κανένας απολογισμός, κανένας προϋπολογισμός για την νέα σεζόν, κανένας σχεδιασμός με έγκριση γενικής συνέλευσης. Γκρεμίστηκε ένα γηπεδάκι για να γίνει κατά τα φαινόμενα μια παιδική χαρά, χωρίς την παραμικρή έγκριση από κανέναν. Πως γίνεται ένας αθλητικός σύλλογος να καταστρέφει έναν έστω και κακό αθλητικό χώρο, για να κερδίσει χρήματα από τους καφέδες και την διοργάνωση παιδικών πάρτι, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.

Προτείνω (υπό αυτό το σκεπτικό) να γραμμογραφίσουν το χορτάρι του γηπέδου, και να το χρησιμοποιήσουν σαν πάρκινγκ για τις ανάγκες των αθλούμενων, των συνοδών τους αλλά και των περίοικων. Έτσι ο Πανιώνιος θα βγάζει κέρδος, και θα προσφέρει υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία.

Εγώ συνεχίζω τα μπάνια μου, αλλά όσο μπορώ κρατάω την επαφή μου. Θα επιστρέψω δριμύτερος από Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: