Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός- Πανιώνιος = 4-1

Σήμερα πήγα στο Καραϊσκάκη, και είδα το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιτ (κατά την γνώμη μου), ο Εστογιάνωφ και ο Σκούφαλης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, και όταν χάνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σε τέτοια παιχνίδια, τι να περιμένεις μετά… O Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, και ήταν θέμα χρόνου να φάμε γκολ, η αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου είναι άθλια!!!

Μας φάγανε και πέναλτι στο α ημίχρονο, σε καθαρή ανατροπή του Εστογιάνωφ, και πέναλτυ στον Μπαρκογλου στο β ημίχρονο, αλλά τι να λέμε τώρα, πέναλτυ θα δίνανε στον Πανιώνιο, και μάλιστα στο Καραϊσκάκη?
Ο Κουμουρτζί αποβλήθηκε άδικα, αλλά ο Πανιώνιος δεν έδειχνε ικανός έτσι κι αλλιώς… Θεωρώ ότι κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις. Οι παίχτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην πίεση του Ολυμπιακού, είμασταν πολύ λίγοι συγκριτικά.

Το 4ο γκολ του Ολυμπιακού, επίσης οφ σάιτ, και το γκολ του Φανούρη καταπληκτικό, με μπόλικη τύχη ξεμαρκαρίστηκε, αλλά η τελική εκτέλεση εκπληκτική.

Είμαι απογοητευμένος με την εμφάνιση, όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες σου, δεν σου φταίει κανείς… Πάντως, τραγικός ο Κρέσιτς, το δεύτερο γκολ ήταν δώρο. Από τύχη δεν έφαγε κι άλλα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ κακιά η άμυνα γενικότερα, νευρικοί, ανίκανοι να διώξουν, κάνανε πολλά λάθη, και ήταν θέμα χρόνου να φάμε το γκολ. Παρόλο που δεν αξίζαμε, είναι γεγονός ότι όταν χάνεις με ένα γκολ που είναι οφ σάιτ, σου έχουν θάψει πέναλτυ, και έχεις χάσει ευκαιρίες, το πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να τελιώσει 1-0, αλλά 0-1. H ομάδα δεν ήταν καλά στημένη στο γήπεδο, είχαν μεγάλη απόσταση οι γραμμές μεταξύ τους, 4 παίχτες δεν μαρκάριζαν. Δεν λέω πως το "πούλησε" το παιχνίδι ο Λεμονής, αλλά... δεν είναι ωραίο να φωνάζει όλο το Καραϊσκάκη "Τάκη, ψυχάρα-Ολυμπιακάρα" στον προπονητή σου!!!

Ο Ρεκόμπα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, ο Εστογιάνωφ καλός αλλά χασογκόλης, ο Σκούφαλης ήταν πολύ λίγος, δυστυχώς. Ο Μπάρκογλου, ανύπαρκτος.

Είμαι Πανιώνιος, και θα είμαι ότι και να γίνει, αλλά σήμερα στενοχωρέθηκα πολύ, γιατί οι παίχτες δεν το πίστεψαν, ο διαιτητής έκανε τα συνήθη εγκλήματα, αποβλήθηκε άδικα ο Κιουμουρτζί στο 2-0 και τελείωσε κάθε πιθανότητα να αντιδράσουμε. Σιγά μην σφύριζε το πέναλτυ στον Εστογιάνωφ στο 1-0 ή στον Μπάρκογλου στο 2-0. Τι λες τώρα!!!

Ο Πανιώνιος είναι η μικρή ομάδα, και ο ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει το καλύτερο σύνολο, τις μονάδες, το μπάτζετ. Εαν ο Ολυμπιακός δεν αξιοποιεί την υπεροχή του και τις ευκαιρίες του, η μικρή ομάδα έχει την ευκαιρία να πετύχει την έκπληξη... Εαν σου φάει ένα πέναλτυ, εαν προηγηθεί η μεγάλη ομάδα με άκυρο γκολ, το γήπεδο έχει κλίση και όλα τα σφυρίγματα σπρώχνουν την μεγάλη ομάδα, τότε είναι φυσιολογικό να τελειώσει το παιχνίδι με 4-1, ή και με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Την άλλη Κυριακή, με την Λάρισα, ξεκινάμε να παίρνουμε βαθμούς. Τίποτα δεν χάθηκε, στο χέρι μας είναι να ανακάμψουμε. Πανιωνάρα, γερά!!! Νίκες και στα 3 επόμενα παιχνίδια.

ΠΑΟ-Αστέρας= 1-1

ο τίτλος που θα έβαζα είναι: Προσγείωση στην πραγματικότητα!!!

Ε ρε γέλια, πίστεψαν οι βάζελοι ότι επειδή είχαν κωλοφαρδία, και κατάφεραν και πήραν ένα αποτέλεσμα στο Μεάτσα, ξαφνικά λύθηκαν όλα τα προβλήματα τους, και θα μπουν στον στάδιο, και θα νικήσουν τον Αστέρα με τις φανέλες... Αμ δε!

Ας φάει κι ο γαύρος ένα χαστούκι σήμερα, να υποστεί την πρώτη του ήττα εντός έδρας, να χαμογελάσουμε κι εμείς λίγο... Ο Μπάοκ, θα τιμωρηθεί άραγε για τα επισόδεια των οπαδώντου στην Φυλή? Για να δούμε...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

προς τον Ραφικ Τζιμπουρ

όταν έκανες πέρισυ όλα τα καραγκιοζολίκια και τους εκβιασμούς, προκειμένου να φύγεις από τον Πανιώνιο, πίστευα ότι δεν σου άξιζε να παίζεις σε καμμία Ελληνική ομάδα, αλήτες έχουμε μπόλικους στην Ελλάδα, δεν χρειαζόμαστε να να εισάγουμε και άλλους από την Αλγερία.

Όταν πήγες στην ΑΕΚ, γέλασα με την καρδιά μου γιατί φορτώθηκαν έναν τέτοιο παίχτη, σαν κι εσένα, ταλέντο έχεις, μυαλό και ήθος δεν έχεις!!!

Τέλος πάντων, πήγες, και η πρώτη σου δήλωση ήταν πως πάντα ονειρευόσουνα να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα, και ότι ο Πανιώνιος ήταν πολυ λίγος για εσένα!!! Μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές, η μεγάλη σου ΑΕΚ έχει 2 βαθμούς περισσότερους από τον μικρό Πανιώνιο, και είσαστε 10 βαθμούς κάτω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είσαστε στην 5η θέση, θέση που έτσι κι αλλιώς εμείς καταλάβαμε τις 2 τελευταίες χρονιές! Και με τον Πανιώνιο 5ος κατέληγες.

Στο τέλος του πρωταθλήματος, να ξαναδιαβάσεις κι εσύ και οι οπαδοί της ΑΕΚ της δηλώσεις σου όταν έφυγες από τον Πανιώνιο, και θα καταλάβετε όλοι μαζί πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου, εκτός από το να είσαι αυτό ακριβώς που είσαι έτσι κι αλλιώς. Εαν ήσουνα μεγάλος παίχτης, θα σεβόσουνα αυτούς που ανέχτηκαν, σε αγάπησαν και φώναζαν το όνομα σου κάθε Κυριακή. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς.

http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=20443

Ολυμπιακός-Μπενφίκα= 5-1

Εγώ τρόμαξα βλέποντας τέτοια μπάλα. Την Κυριακή, δεν μας βλέπω να γλυτώνουμε με λιγότερα από 10 γκολ, Εαν συνεχίσει το ίδιο σερί ο Ολυμπιακός, ότι σουτ έκανε έμπαινε, τότε μπορεί και να περάσει και τα 10 γκολ με μεγάλη άνεση.

Εγώ τέτοιο πράγμα, δεν το έχω ξαναδεί!!! 4 σουτ στο πρώτο ημίχρονο, 4 γκολ!!! Στο δεύτερο, άλλα 4 σουτ, αλλά μόνο ένα γκολ! Δεν νομίζω να έχει καναγίνει τέτοια παραγωγικότητα. 4 στα 4 είναι καλή στατιστική ακόμα και για βολές στο μπάσκετ, και σαν συνολική στατιστική 5 στις 8 προσπάθειες, δίνει την νίκη ακόμα και στο μπάσκετ, είναι πάνω από το 60% συνολική παραγωγικότητα.

Ο Ολυμπιακός εχθές πρέπει να έκανε κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Ντιόγκο, όταν σταμάτησε να πέφτει μήπως κερδίσει πέναλτυ, έπαιξε πολύ καλά. Με Έλληνα διαιτητή, θα είχε πάρει και 2-3 πέναλτυ ο καραγκιόζης!!! Ο Γκαλέτι ήταν ο καλύτερος παίχτης.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΙΝΤΕΡ - ΠΑΟ= 0-1

--------------------------------------------------------------------------------

μετά το 0-3 στην Βρέμη (που δεν το είδα γιατί ήμουνα απών...), μπήκε ο ΠΑΟ στο Μεάτσα, στήθηκε σαν Πανιώνιος της Ευρώπης, κι αφού γλύτωσε από τον Ιμπραϊμοβιτς, και αφού κατάφερε στην σύγχιση να πετύχει ένα γκολ μετά από ένα κόρνερ, στις ελάχιστες φορές που πέρασε την σέντρα, εν συνεχεία με ηρωική προσπάθεια και με μαζική άμυνα που μου θύμισε τον Πανιώνιο όταν προσπαθεί να σώσει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει μια εκπληκτική νίκη, 0-1 σε μια τέτοια Ίντερ δεν είναι λίγο, μπράβο!!! Εμείς εκτός από την ατυχία, έχουμε να παλέψουμε και με τους διαιτητές, χθες ο ΠΑΟ είχε τύχη και μια σωστή διαιτησία.

Τέτοια αποτελέσματα και τέτοιοι αγώνες με κάνουν να αισθάνομαι μια χαρά που είμαι Πανιώνιος, γιατί εμείς τέτοιες χαρές παίρνουμε αρκετές φορές τον χρόνο, ενώ εσείς 1-2 φορές κάθε 3 χρόνια!!! Εμείς ξέρουμε τι είμαστε, ενώ οι Βάζελοι νομίζετε πως είσαστε μεγάλη ομάδα.

Και πάλι συγχαρητήρια. Μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα έχετε μόνο στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο είσαστε πολύ μικροί, και όποτε κάνετε μια μικρή ή μεγαλύτερη υπέρβαση, τότε σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Την Κυριακή, εαν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Γαύρο μέσα στο Καραϊσκάκη, θα χαρώ κι εγώ, σαν τον Ευρωπέο Παναθηναϊκό!!!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

"Ο Λίνεν δεν ήθελε τον Ρεκόμπα"

ο Κώστας Τσακίρης έδωσε το παρών σε εκδήλωσε φίλων του Πανιωνίου μαζί με τους Χούτο και Ρεκόμπα και όταν ρωτήθηκε για τον Λίνεν απάντησε μεταξύ άλλων ότι ο γερμανός δεν ήθελε τον Ρεκόμπα στην ομάδα!




"Ο κύριος Λίνεν δεν έφυγε λόγω του Χούτου. Υπήρξαν κι άλλα προβλήματα στην ομάδα. Για παράδειγμα, δεν ήθελε τον Ρεκόμπα στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσακίρης, ενώ από την πλευρά του ο Χούτος, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, πρόσθεσε: "Ποτέ δεν είδα τον Πανιώνιο σαν σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Προσπάθησα να φέρω τον Ρεκόμπα για να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο".

Τελευταίος πήρε το λόγο ο Ρεκόμπα που τόνισε: "Οταν μπαίνεις στο γήπεδο, πρέπει να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις ακόμη και τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες ως ίσες, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε με τον προηγούμενο προπονητή!". Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί παίκτες και παράγοντες των κυανέρθρων.

Στα αγωνιστικά, ο Τάκης Λεμονής υπολογίζει τους Χούτο και Ρεκόμπα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει ρεπό την Τρίτη (25/11), ο έλληνας προπονητής θα βρεθεί στο Κορωπί για να δει την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών. Ο "Τσίνο" συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα, καθώς σκοπός είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Λεμονής θα έχει και συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητηθούν κάποια θέματα ενόψει Γενάρη, όπου η μείωση του ρόστερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

-------------------

ευτυχώς που δεν ήμουνα στο γήπεδο!!!



Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτήν την κατάσταση, με αυτούς τους καραγκιόζηδες τους διαιτητές?

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

βαθμολογία

1 Ολυμπιακός 26
2 ΠΑΟΚ 22
3 Ξάνθη 20
4 Παναθηναϊκός 19
5 ΑΕΚ 16
6 Εργοτέλης 15
7 ΑΡΗΣ 15
8 Πανθρακικός 15
9 Πανιώνιος 14
10 Λάρισα 13
11 Λεβαδειακός 12
12 Αστέρας Τρίπολης 12
13 Ηρακλής 11
14 Πανσερραϊκός 9
15 ΟΦΗ 8
16 Θρασύβουλος 7

Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς, αλλά... ο στόχος της 5ης θέσης δεν έχει χαθεί, είμαστε μόνο 2 βαθμούς μακριά. Η έλπίδα πεθαίνει τελευταία.

Την άλλη Κυριακή, νίκη στο Καραϊσκάκη, και 17 βαθμοί!!!

Φαμπιάν Εστογιάνωφ-Λεβαδειακός=1-0


Μετά από 3 ήττες, γύρισα στην Ελλάδα, και πήγα στο γήπεδο με την σημαία της Ουρουγουάης, για να τιμήσω τον Εστογιάνωφ, διότι θεωρώ ότι αυτός ο παίχτης είναι όλα τα λεφτά. Ο Χούτος τιμωρημένος μέχρι τώρα, ο δε Ρεκόμπα τραυματίας.

Ο Εστογιάνωφ ήταν μια ομάδα μόνος του, μας τρέλανε.
Έφτιαξε το γκολ, και είχε ένα δοκάρι (που στην συνέχεια έγινε γκολ αλλα ακυρώθηκε σαν οφ σάιτ), έβαλε ένα γκολ που ακυρώθηκε κι αυτό σαν οφ σάιτ ενώ δεν ήταν, και τον σταματήσανε με ανύπαρκτα οφ σάιτ τουλάχιστον άλλες 2-3 φορές.

Ο Διαιτητής μας έφαγε ένα πέναλτυ, ακούσιο χέρι στην μικρή περιοχή ενώ είναι απλωμένο, μόνο στον Πανιώνιο αρνούνται τέτοια πέναλτυ, και στο τέλος αγωνιούσαμε μην γίνει κάποια στραβή και χάσουμε πάλι τους βαθμούς... Όταν κάνουμε εμείς κάποιο τέτοιο χέρι, ανακαλύπτεται η πρόθεση, αλλά και το ότι ο αμυντικός πρόβαλε μεγαλύτερη περιφέρεια κι απόκτησε παράνομο πλεονέκτημα!!!

Την άλλη Κυριακή, πλήρεις, με τον Ολυμπιακό χαλαρό και κουρασμένο, ελπίζω για το καλύτερο. Θα δείξει!

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

α ρε Πανιωνάρα

την Κυριακή, στις τρεις, θα είμαι εκεί, στην θύρα 2, να δω την Πανιωνάρα να παίζει με τον Λεβαδειακό. Θα ενώσω κι εγώ την φωνή μου με τους άλλους, και ελπίζω να νικήσουμε, γιατί μονάχα, η Πανιωνάρα, μου ομορφαίνει την ζωή!!!

Λεμονής, ξε-Λεμονής, τι να κάνουμε, θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι. Τι να πούνε και οι ΑΕΚτζήδες που θα φάνε στην μάπα τον Μπάγεβιτς ξανά? Μάνα μου!!!

το Κύπελο θα πάρουμε, με τον τσαμπουκά!!!

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine 2008-2009, στην οποία συμμετείχαν 16 ομάδες. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Βέροια σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτικός αγώνας στην Νέα Σμύρνη.
Οι αγώνας θα διεξαχθεί, βάσει προγράμματος, στις 14 ή στις 21/01/2009 και εφόσον χρειαστεί επαναληπτικός στις 28/01/2009.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Εργοτέλης-SKODA Ξάνθη
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Αρης
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

έλειψα 20 μέρες και...

χάσαμε 3 παιχνίδια στην σειρά (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Ηρακλή), αλλάξαμε προπονητή, ο Χούτος είναι τιμωρημένος, ο Ρεκόμπα τραυματίας, μαύρα σύννεφα στην Νέα Σμύρνη!!!

Τι να πω, είμαι πολύ στενοχωρημένος από τα νέα, αλλά ελπίζω η επιστροφή μου να σημάνει καλύτερες μέρες για τον ιστορικό.

Όπου και να ταξίδεψα, παντού υπήρχε ένας Πανιώνιος... Εγώ!!!