Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

"Ο Λίνεν δεν ήθελε τον Ρεκόμπα"

ο Κώστας Τσακίρης έδωσε το παρών σε εκδήλωσε φίλων του Πανιωνίου μαζί με τους Χούτο και Ρεκόμπα και όταν ρωτήθηκε για τον Λίνεν απάντησε μεταξύ άλλων ότι ο γερμανός δεν ήθελε τον Ρεκόμπα στην ομάδα!




"Ο κύριος Λίνεν δεν έφυγε λόγω του Χούτου. Υπήρξαν κι άλλα προβλήματα στην ομάδα. Για παράδειγμα, δεν ήθελε τον Ρεκόμπα στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσακίρης, ενώ από την πλευρά του ο Χούτος, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, πρόσθεσε: "Ποτέ δεν είδα τον Πανιώνιο σαν σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Προσπάθησα να φέρω τον Ρεκόμπα για να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο".

Τελευταίος πήρε το λόγο ο Ρεκόμπα που τόνισε: "Οταν μπαίνεις στο γήπεδο, πρέπει να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις ακόμη και τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες ως ίσες, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε με τον προηγούμενο προπονητή!". Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί παίκτες και παράγοντες των κυανέρθρων.

Στα αγωνιστικά, ο Τάκης Λεμονής υπολογίζει τους Χούτο και Ρεκόμπα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει ρεπό την Τρίτη (25/11), ο έλληνας προπονητής θα βρεθεί στο Κορωπί για να δει την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών. Ο "Τσίνο" συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα, καθώς σκοπός είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Λεμονής θα έχει και συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητηθούν κάποια θέματα ενόψει Γενάρη, όπου η μείωση του ρόστερ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

-------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: