Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός- Πανιώνιος = 4-1

Σήμερα πήγα στο Καραϊσκάκη, και είδα το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήταν οφ σάιτ (κατά την γνώμη μου), ο Εστογιάνωφ και ο Σκούφαλης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, και όταν χάνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σε τέτοια παιχνίδια, τι να περιμένεις μετά… O Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, και ήταν θέμα χρόνου να φάμε γκολ, η αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου είναι άθλια!!!

Μας φάγανε και πέναλτι στο α ημίχρονο, σε καθαρή ανατροπή του Εστογιάνωφ, και πέναλτυ στον Μπαρκογλου στο β ημίχρονο, αλλά τι να λέμε τώρα, πέναλτυ θα δίνανε στον Πανιώνιο, και μάλιστα στο Καραϊσκάκη?
Ο Κουμουρτζί αποβλήθηκε άδικα, αλλά ο Πανιώνιος δεν έδειχνε ικανός έτσι κι αλλιώς… Θεωρώ ότι κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις. Οι παίχτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην πίεση του Ολυμπιακού, είμασταν πολύ λίγοι συγκριτικά.

Το 4ο γκολ του Ολυμπιακού, επίσης οφ σάιτ, και το γκολ του Φανούρη καταπληκτικό, με μπόλικη τύχη ξεμαρκαρίστηκε, αλλά η τελική εκτέλεση εκπληκτική.

Είμαι απογοητευμένος με την εμφάνιση, όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες σου, δεν σου φταίει κανείς… Πάντως, τραγικός ο Κρέσιτς, το δεύτερο γκολ ήταν δώρο. Από τύχη δεν έφαγε κι άλλα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ κακιά η άμυνα γενικότερα, νευρικοί, ανίκανοι να διώξουν, κάνανε πολλά λάθη, και ήταν θέμα χρόνου να φάμε το γκολ. Παρόλο που δεν αξίζαμε, είναι γεγονός ότι όταν χάνεις με ένα γκολ που είναι οφ σάιτ, σου έχουν θάψει πέναλτυ, και έχεις χάσει ευκαιρίες, το πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να τελιώσει 1-0, αλλά 0-1. H ομάδα δεν ήταν καλά στημένη στο γήπεδο, είχαν μεγάλη απόσταση οι γραμμές μεταξύ τους, 4 παίχτες δεν μαρκάριζαν. Δεν λέω πως το "πούλησε" το παιχνίδι ο Λεμονής, αλλά... δεν είναι ωραίο να φωνάζει όλο το Καραϊσκάκη "Τάκη, ψυχάρα-Ολυμπιακάρα" στον προπονητή σου!!!

Ο Ρεκόμπα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, ο Εστογιάνωφ καλός αλλά χασογκόλης, ο Σκούφαλης ήταν πολύ λίγος, δυστυχώς. Ο Μπάρκογλου, ανύπαρκτος.

Είμαι Πανιώνιος, και θα είμαι ότι και να γίνει, αλλά σήμερα στενοχωρέθηκα πολύ, γιατί οι παίχτες δεν το πίστεψαν, ο διαιτητής έκανε τα συνήθη εγκλήματα, αποβλήθηκε άδικα ο Κιουμουρτζί στο 2-0 και τελείωσε κάθε πιθανότητα να αντιδράσουμε. Σιγά μην σφύριζε το πέναλτυ στον Εστογιάνωφ στο 1-0 ή στον Μπάρκογλου στο 2-0. Τι λες τώρα!!!

Ο Πανιώνιος είναι η μικρή ομάδα, και ο ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει το καλύτερο σύνολο, τις μονάδες, το μπάτζετ. Εαν ο Ολυμπιακός δεν αξιοποιεί την υπεροχή του και τις ευκαιρίες του, η μικρή ομάδα έχει την ευκαιρία να πετύχει την έκπληξη... Εαν σου φάει ένα πέναλτυ, εαν προηγηθεί η μεγάλη ομάδα με άκυρο γκολ, το γήπεδο έχει κλίση και όλα τα σφυρίγματα σπρώχνουν την μεγάλη ομάδα, τότε είναι φυσιολογικό να τελειώσει το παιχνίδι με 4-1, ή και με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Την άλλη Κυριακή, με την Λάρισα, ξεκινάμε να παίρνουμε βαθμούς. Τίποτα δεν χάθηκε, στο χέρι μας είναι να ανακάμψουμε. Πανιωνάρα, γερά!!! Νίκες και στα 3 επόμενα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: