Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

προς τον Ραφικ Τζιμπουρ

όταν έκανες πέρισυ όλα τα καραγκιοζολίκια και τους εκβιασμούς, προκειμένου να φύγεις από τον Πανιώνιο, πίστευα ότι δεν σου άξιζε να παίζεις σε καμμία Ελληνική ομάδα, αλήτες έχουμε μπόλικους στην Ελλάδα, δεν χρειαζόμαστε να να εισάγουμε και άλλους από την Αλγερία.

Όταν πήγες στην ΑΕΚ, γέλασα με την καρδιά μου γιατί φορτώθηκαν έναν τέτοιο παίχτη, σαν κι εσένα, ταλέντο έχεις, μυαλό και ήθος δεν έχεις!!!

Τέλος πάντων, πήγες, και η πρώτη σου δήλωση ήταν πως πάντα ονειρευόσουνα να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα, και ότι ο Πανιώνιος ήταν πολυ λίγος για εσένα!!! Μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές, η μεγάλη σου ΑΕΚ έχει 2 βαθμούς περισσότερους από τον μικρό Πανιώνιο, και είσαστε 10 βαθμούς κάτω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είσαστε στην 5η θέση, θέση που έτσι κι αλλιώς εμείς καταλάβαμε τις 2 τελευταίες χρονιές! Και με τον Πανιώνιο 5ος κατέληγες.

Στο τέλος του πρωταθλήματος, να ξαναδιαβάσεις κι εσύ και οι οπαδοί της ΑΕΚ της δηλώσεις σου όταν έφυγες από τον Πανιώνιο, και θα καταλάβετε όλοι μαζί πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου, εκτός από το να είσαι αυτό ακριβώς που είσαι έτσι κι αλλιώς. Εαν ήσουνα μεγάλος παίχτης, θα σεβόσουνα αυτούς που ανέχτηκαν, σε αγάπησαν και φώναζαν το όνομα σου κάθε Κυριακή. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς.

http://www.sport.gr/default.asp?lg=1&pid=4&aid=20443

Δεν υπάρχουν σχόλια: