Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ενωτικό ψηφοδέλτιο

Κατά πως ακούγεται τα βρήκαν οι συνυποψήφιοι, με αποτέλεσμα αύριο να κατέβει ενωτικό ψηφοδέλτιο. Φαντάζομαι πως αυτό θα έπρεπε να με κάνει χαρούμενο, χαρούμενοι θα είναι και όσοι γράφανε συνθήματα στους τοίχους ουστ Μπέο. Χαρούμενοι και οι Πάνθηρες προφανώς.

Εγώ τώρα πάλι, γιατί δεν χαίρομαι?

Οι μεν που σε δύσκολες συνθήκες τα καταφέρανε καλούτσικα σε κάποια θέματα ενώ σε άλλα ήταν ανεπαρκέστατοι, ενώνονται με τους μπροστινούς ή τους πισινούς του Μπέου (κατά τις φήμες και τα φαινόμενα) που πιστεύουν ότι πρώτοι δεν έχουν σχέδιο και ικανότητες για να προχωρήσουν στο μέλλον, για να πάρουν προφανώς από κοινού την απαραίτητη ψήφο ώστε να τραβήξει μπροστά ο Πανιώνιος. 

Φαντάζομαι πως την δικιά μου ψήφο δεν θα την χρειαστούν. Είναι εντελώς διαφορετικό να μαζευτούν κάποιοι και να συμφωνήσουν να ενωθούν για το καλό του Πανιωνίου, και άλλο να κατεβαίνουν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο γιατί αλλιώς οι Πάνθηρες και κάποιοι άλλοι μαζί τους δεν θέλουν να βλέπουν 2 ψηφοδέλτια.

Εάν αύριο κατέβουν ενωμένοι, με κοινό πρόγραμμα, κοινό σχέδιο, κοινή λογική αντιμετώπισης των προβλημάτων, τότε ναι, ίσως και να υπάρχει ελπίδα. Βέβαια θα ήθελα να ακούσω τι άλλαξε εν τω μεταξύ... Ο Τσάβαλος και οι συν αυτώ (που θα μπούνε στο ενωτικό ψηφοδέλτιο) δεν είναι ανεπαρκείς και ανίκανοι πλέον? Οι άλλοι δεν είναι επίσης χωρίς σχέδιο και με πονηρά κίνητρα? 
Αλλιώς όποιος πάρει περισσότερους δικούς του στο Δ.Σ. θα κάνει το κουμάντο και η αντιπολίτευση θα πολεμάει να γίνει αυτή χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

Έτσι δεν πρόκειται να τσουλήσει η βάρκα. 
Βιάστηκαν πολύ να χαρακτηρίσουν οι μεν τους δε, και δεν βλέπω τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες.


1 σχόλιο:

amanAM είπε...

όλη αυτή η φάρσα περί ενωτικού (ενιαίου) ψηφοδελτίου, πέραν της δικαστικής οδού, μπορεί να σταματήσει και με έναν άλλον τρόπο: Να ψηφίσουμε λευκό περισσότεροι από τους μισούς.

Καλώ όσους έλεγαν πως ο Τσάβαλος και η παράταξη του έκαναν μεν κάποια σωστά, αλλά είναι ανίκανος να διοικήσει από δω και πέρα, να ψηφίσουν λευκό.

Καλώ επίσης όσους έλεγαν ουστ Μπέο, καθώς και ουστ στους πισινούς του, να ψηφίσουν επίσης λευκό.

Εγώ είμαι υπέρ της συνεργασίας, είμαι υπέρ του να ενωθούν οι Πανιώνιες δυνάμεις, είμαι κατά σε ανίερες συμμαχίες, είμαι κατά στο να βρίζουν οι μεν τους δε και μετά... να μην τα βρίσκουν αλλά να μοιράζουν την πίτα για να πάρει ο καθένας το κομμάτι του, μιας και δεν μπορεί κανένας να την φάει ολόκληρη.

Είμαι πραγματικά περίεργος για την στάση των Πανθήρων. Είναι δυνατόν να τους αρέσει αυτή η κατάσταση?