Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

σήμερα στις 7:15

παίζουμε τον πρώτο μας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα. 
Στο γήπεδο μας, εναντίον του Εργοτέλη. 
Η ομάδα έχει ελλείψεις, αλλά πρέπει να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα με όσα μέσα διαθέτει. Χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς στην έδρα μας σε όλα τα παιχνίδια, ιδίως με τους μικρομεσαίους. 

Εγώ δεν είδα τα φιλικά της ομάδας μας, κι έτσι θα είναι η πρώτη φορά που θα δω την ομάδα να παίζει φέτος. Μέχρι στιγμής παρακολούθησα κάποιους αγώνες όπως το Ουντινέζε Άρσεναλ, το Μπαρτσελόνα Πόρτο, και μετά με έπιασε κατάθλιψη βλέποντας το ΟΦΗ Ατρόμητος και ΠΑΣ-Άρης. Ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου κάπως βλεπότανε σαν ομάδα. Το καλοκαίρι είχα παρακολουθήσει γυναικείο ποδόσφαιρο, και μπορώ να πω πως είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το δε θέαμα ήταν καταπληκτικό σε σχέση με όσα βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα.

Α, είδα και τον Παναθλιακό με την Μακάμπι, αλλά το απώθησα στην μνήμη μου... 
Ελπίζω να δούμε λίγη μπαλίτσα απόψε, και να πάρουμε και το τρίποντο. 

Εχθές παρακολούθησα τον αγώνα πόλο εφήβων στον Βόλο, με την Αυστραλία. Τα παιδιά έπαιξαν εκπληκτική άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω ούτε μια φορά, και γενικά ήταν βιαστικοί και νευρικοί. Το τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο, δίκαιο θα έλεγα. Με καθαρό μυαλό και καλύτερες επιλογές στην επίθεση, θα νικούσαμε εύκολα.

Το πόλο του Πανιωνίου θα πρέπει να επενδύσει στα νέα Ελληνόπουλα και στις ακαδημίες μας. Όλα τα τμήματα του Πανιωνίου πρέπει να κάνουν το ίδιο. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, με σοβαρή δουλειά και αξιοποίηση των παιδιών μας.

ΥΓ. Λυπάμαι για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Μπολτ από τον τελικό των 100 μέτρων του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αλλά του άξιζε! Σε όλες τις προκριματικές κούρσες, έτρεχε 50-60 μέτρα και τα υπόλοιπα τα περπατούσε, σνομπάροντας να πετύχει μια αξιόλογη επίδοση. Την φύλαγε για τον τελικό, αλλά τελικά ο τελικός αποδείχτηκε άπιαστο όνειρο. Τελικά οι επιδόσεις του περιορίστηκαν στην μετριότητα που ο ίδιος επέλεξε. Μια άκυρη εκκίνηση και έξω!!! Άδικο αλλά αυτοί είναι οι κανονισμοί, ας πρόσεχε.

9 σχόλια:

vyruss είπε...

γραφω απο το γήπεδο με κινητό. Μόλις φαγαμε ξύλο και δακρυγόνα από τους μπατσους χωρις λόγο και χωρις πρόκληση στα καγκελα απέναντι από τον τυροπιτά. είδα γκλομπ να κατεβαίνει στη μαπα μου και ευτυχώς προλαβα να σηκωσω το χέρι να προστατευτώ. το χερι είναι τουμπανο. αλλοι δεν ηταν τοσο τυχεροι. ειδα ανοιγμενα κεφάλια. γουρούνια. άρχισαν να χτυπούν χωρίς προκληση τη στιγμή που πανιωνιοι ζητουσαν ηρεμια.

vyruss είπε...

αντε καλη επιτυχια στην αρρωστια. σε 5 λεπτα η σεντρα.

vyruss είπε...

1-0 με σουτάρα του Ριέρα σχεδόν από τη σέντρα!

vyruss είπε...

1-1 απο επιπολαιοτητα της αμυνας.

vyruss είπε...

2-1! Κούμο από ωραίο στρώσιμο.

vyruss είπε...

2-2 απο σεντρα του αφυλαχτου Λεαλ. Αχ αυτες οι πρεμιερες πια...

amanAM είπε...

όταν έφτασα στο γήπεδο, το κατάλαβα ότι έγινε κάποια συμπλοκή με τους μπάτσους, αλλά δεν είδα πως και τι.

Δυστυχώς οι αληταράδες οι μπάτσοι είναι γνωστά ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ!!!

vyruss είπε...

Κανένας Πανιώνιος δεν προκάλεσε. Όλοι απορούσαμε γιατί μας δέρνουν χωρίς λόγο. Κάποιους σίγουρα τους στείλανε στο νοσοκομείο. Ο επίσημος Πανιώνιος θα λάβει άραγε θέση για αυτό; Στο Καραϊσκάκη τους δέρνουνε ποτέ πριν τον αγώνα; Για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το βιολί με τους ματατζήδες στην πόρτα; ΑΙΣΧΟΣ

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μα, τι λέτε ρε παιδιά; Εμείς μπήκαμε από την 1, και δέν πήραμε χαμπάρι.
Έγινε τουλάχιστον κάποια επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά τών ΜΑΤ από την ΠΑΕ ή τίποτα;
Τί στο διάολο γίνεται; έχουμε τρελλαθεί τελείως;