Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

πάλι εδώ


Αφού περιπλανήθηκα στα σαράντα κύματα για ένα μήνα ακριβώς, επέστρεψα στην έδρα μου για λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή. Απείχα από κάθε μορφή ενημέρωσης, δεν έχω ιδέα τι έγινε τον τελευταίο μήνα, τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και στα θέματα του Πανιωνίου.

Γνωρίζω μονάχα πως την ερχόμενη Κυριακή 28/8 θα παίξουμε στην Νέα Σμύρνη με τον Εργοτέλη, πως υπέβαλε παραίτηση ο κύριος Βεντούρης από την προεδρία της ΠΑΕ αλλά δεν ξέρω τι απέγινε, πως ο Κουμορτζί και ο Εστογιάνοφ παραμένουν παίκτες μας, και πως ο Λεμονής παραμένει προπονητής μας. Θα λείψω κάποιες μέρες μετά την ερχόμενη Δευτέρα, και θα είμαι σε πλήρη δράση από 5 Σεπτεμβρίου.

Κάτι πήρε το αυτί μου και περί Γκούβρας ότι  ντεμέκ θα χρηματοδοτούσε το πόλο, αλλά τελικά και αυτό ήταν άλλη μια ιστορία για αρκούδες και λύκους. Απότι καταλαβαίνω, ο Πανιώνιος πρέπει να είναι σε πλήρη οικονομική διάλυση, και υποθέτω ότι δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα, αντιθέτως μάλλον θα έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα μας.

Κατά την διάρκεια της περιπλάνησης μου κολύμπησα σε πολλά όμορφα μέρη, γνώρισα όμορφους ανθρώπους, είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να ασχοληθώ με την οικογένεια μου και τον εαυτό μου. Το μόνο που ξέρω είναι πως ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα. Είχε κέφια ο Θεός όταν έφτιαξε τα νησιά του Αιγαίου.

Θα αναζητήσω στο ίντερνετ για κάποια ενημέρωση. Όποιος φίλος θέλει, μπορεί να γράψει υπό μορφή σχολίου τα νέα και τα κουτσομπολιά.

8 σχόλια:

NK99 είπε...

O διαχρονικός τον τελευταιο μήνα έχει παραιτηθεί και ανακαλέσει δύο ή τρεις φορές.

Δεν έχουμε χρήματα.

Ο έτερος διαχρονικός είπε ότι ο Λεμονής πήρε λεφτά για τη μεταγραφή Μανιάτη και ο Λεμονής θα του κάνει μήνυση ο δε έτερος θα κάνει και αυτός μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Η ομάδα είναι καλή αλλά μάλλον δεν είναι αυτή που θα αρχίσει το πρωτάθλημα και σίγουρα δεν είναι αυτή που θα το τελειώσει.

Ο Λεμονής δεν χάρηκε για την επιστροφή Λόλο διότι κινδυνεύει το δικό του υψηλό συμβόλαιο. Θέλει όμως δύο επιθετικούς που να είναι καλοί, υπάκουοι, να τον σέβονται σαν να ήταν ο Μουρίνιο, να είναι έμπειροι, να έχουν παίξει στον ΟΣΦΠ, και να είναι και φτηνοί. Εκπαιδευμένοι κομάντος μάνατζερς ψάχνουν για αυτούς τους δύο παίκτες.

Αυτά επιγραμματικά και καλώς ήρθες....

amanAM είπε...

Κατάλαβα!!!

IWN1998 είπε...

Και ο έτερος διαχρονικός "παραιτήθηκε" σήμερα. Για να μην τα λέμε όλα μαύρα, η ομάδα αγωνιστικά είναι καλύτερη από πέρυσι αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει ως έχει.
Καλώς ήρθες.

amanAM είπε...

Ώρα για ψώνια?

Οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι:

ΚΑΒΑΛΑ: (Τ) Μπορνέσκου, Βαγιέχο - (Α) Γαβριλίδης, Βασόσκι, Μπάτακ, Ντικρόκ, Οικονόμου, Μιερζετζέφσκι - (Μ) Μαραγκός, Δεληζήσης, Αυλωνίτης, Καρντόσο, Μαυροβασίλης, Κωνσταντάρας, Αμπντούν, Γκόβας, Ναζλίδης - (Ε) Καραλής, Αλεξιτς, Ογκμπέτσε, Δρόσος, Καπνόπουλος, Γιάννου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Τ) Γιακούποβιτς, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα - (Α) Ρόκας, Ζαραδούκας, Αλβαρεζ, Σανκαρέ, Τομάς, Ντολεζάι, Ομπέρτ, Ανδρίκος - (Μ) Ζέλεσι, Μπρέσκα, Μόνχε, Μητρόπουλος, Ουμπίντες, Ακόστα, Κάσιο, Νταρμπιόν - (Ε) Σκέμπρι, Σολάκης, Χουάν Εδουάρδο Μαρτίν

antunix είπε...

Αρχίζει το πλιάτσικο …!!!

“Συγκεκριμένα, στον Πανιώνιο καραδοκούν για τον επιθετικό του Ολυμπιακού Β., τον Χουάν Μάρτιν, αλλά θεωρούν εξίσου πολύ καλές τις περιπτώσεις των αμυντικών Γιάννη Ζαραδούκα και Στάθη Ρόκα”.

http://www.gazzetta.gr/article/item/218305-parti-arhise

amanAM είπε...

Αρχίζει άραγε το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, ή άδικα δεν φεύγω από τώρα για το γυναικοχώρι?

Τώρα που καθάρισε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό του Βόλου και την Καβάλα, και δεδομένου ότι ξεφορτωθήκαμε και τον Ηρακλή, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πως θα δούμε ένα καθαρό πρωτάθλημα με δίκαιες διαιτησίες.

Ο Παναθηναϊκός πρόπερσι πήρε καθαρά το πρωτάθλημα, ο δε Ολυμπιακός παντακαθαρίδης κι αυτός. Ο Μπέος και ο Ψωμιάδης έστηναν μόνοι τους τους αγώνες. Έτσι, για να γουστάρουν οι ίδιοι.

br fun_atic είπε...

Το γυναικοχώρι είναι σούπερ!!! Μακάρι να ερχόμουν!!!Επειδή είμαι large θα χρηματοδοτήσω την β´ φάση των διακοπών σου με φωτοτυπία τραπεζικής επιταγής αμερικάνικης τράπεζας ποσού 225.000 ευρώ!!!Οι 3.000 είναι για τις διακοπές σου και τα υπόλοιπα για να ισοπεδώσεις παρακείμενη ανταγωνιστική επιχείρηση!!!

amanAM είπε...

Επειδή η φωτοτυπία μιας επιταγής δεν δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας, εγώ θα καταθέσω φωτογραφίες από χρυσές λίρες για να αγοράσω το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2008/10/gold-pound.jpg