Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

με το δεξί

Εύχομαι να έχουμε καλό ξεκίνημα, με το δεξί. Να πάρουν τα Μπαόκια ότι τους αξίζει.
Αντώνης

Την ικανοποίησή του σχετικά με την φετινή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας που διέθεσε ο Πανιώνιος εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μέσω την ιστοσελίδας του συλλόγου, δήλωσε πως το γεγονός αυτό πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για την επόμενη σεζόν και πως ο αριθμός των διαρκείας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας του συλλόγου, ενώ χαρακτήρισε την αύξηση ως μεγάλη νίκη του Πανιωνίου. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (23/8 19:00GR).


"Πριν περίπου 2 μήνες θέσαμε, όλοι μαζί, κάποιο στόχο σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας. Σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου μας. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Για εμάς έχει τεράστια σημασία η εμφανής αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας των φιλάθλων μας. Κινητοποιήθηκαν, ενδιαφέρθηκαν, έφεραν και άλλους να αγοράσουν. Αυτό είναι για τον Πανιώνιο η μεγαλύτερη νίκη.

Η φετινή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, πρέπει να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την επόμενη χρονιά. Να θέσουμε ακόμα υψηλότερα τον πήχη. Να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλους ότι αγοράζουμε διαρκείας όχι επειδή πιστεύουμε πως έχουμε καλή ομάδα, όχι για να επιβραβεύσουμε την όποια διοίκηση και τις όποιες μεταγραφές. Παίρνουμε διαρκείας κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τις όποιες καλές ή κακές συγκυρίες, γιατί απλά είμαστε Πανιώνιοι και πλέον έχει γίνει συνείδηση για όλους μας, ότι ο αριθμός των διαρκείας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας του συλλόγου και μέτρο αγάπης άνευ όρων.

Αυτή είναι πραγματικά υγιής φίλαθλη νοοτροπία και αυτές τις μέρες πραγματικά νιώθω υπερήφανος που είμαι Πανιώνιος.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ"

Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Με την προπόνηση του Σαββάτου (22/8) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Εμίλιο Φερρέρα ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι 18 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Μπέλιτς, Ανδριόλας, Λάτκα, Μανιάτης, Νικολάου, Γουέλινγκτον, Σιόβας, Κοντοχρήστος, Σίμωσης, Αναστασόπουλος, Τζαβέλας, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Όμο, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: