Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, 1η αγωνιστική

αναβλήθηκε ο αγώνας, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς... Τι σχέση είχε η φωτιά με την Νέα Σμύρνη, δεν το κατάλαβα, αλλά τι να πει κανείς, για το μυαλό της αλληνής. Εαν η αναβολή είχε σχέση με το πένθος για την καταστροφή, θα το καταλάβαινα, αλλά θα έπρεπε να αναβληθούν και οι υπόλοιποι αγώνες.'

Ανακοίνωση
23/8/2009 - 15:10

Η Superleague αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο νομός Αττικής λόγω των πυρκαγιών, την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Οι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής - στην Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας υπάγεται και το ΟΑΚΑ - και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, την υγεία των φιλάθλων και των αθλητών καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη της απόφασης αυτής, για τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στην Αττική.

Οι αγώνες θα οριστούν εκ νέου από τη Superleague.

Τι σχέση έχει η Νέα Σμύρνη με το ΟΑΚΑ? Η υγεία των φιλάθλων που θίγεται από την διεξαγωγή του αγώνα? Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, δεν εφαρμόζεται στην Λιβαδιά, στην Κομοτηνή και στην Τρίπολη?

Δεν υπάρχουν σχόλια: