Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-1

Γύρω στις δυόμιση χιλιάδες κόσμος, πήγαμε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και λιώσαμε από την ζέστη. Πολύ ζέστη. Είναι απαράδεκτο να βάζουν τις ομάδες να παίζουν μπάλα, Αύγουστο μήνα, στις 5 παρά τέταρτο. Είναι γελοίοι οι υπεύθυνοι γι αυτό το αίσχος.

Ακόμα πιο γελοίοι, αυτοί που έχουν τα κυλικεία στις θύρες 1 και 2. Κρύβανε οι αλήτες τα νερά, δήθεν τελείωναν, μετά εμφανίζανε λίγα, μετά εξαφανιζόντουσαν ξανά, για να αναγκαστούμε να πάρουμε ένα ποτήρι κοκα κόλας προς δυόμιση ευρώ, γεμάτο παγάκια, και με 2 γουλιές κοκα κόλας ανάμεσα στα παγάκια!!!

Είναι ντροπή, να μας βάζουνε να λιώσουμε στην ζέστη, και να μας εκμεταλλεύονται με τέτοιο τρόπο.

Δεν ξέρω εάν κάποιος υπεύθυνος του Πανιωνίου θα διαβάσει όσα γράφω, αλλά... το να πάρω 2 μπουκάλια νερό, με απειλές ότι θα τα σπάσω όλα, δήθεν είχαν τελειώσει, και εγώ τελικά πήρα από τα τελειωμένα, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα, είναι ντροπή!!!
Έχω πάρει 4 διαρκείας, για εμένα, για τον 22χρονο, τον 10χρονο και τον 8χρονο γιο μου.
Να αναγκάζομαι να ξοδέψω 10 ευρώ για λίγες σταγόνες κοκα κόλας, για εμένα και τα παιδιά μου, είναι μεγάλη ντροπή. Διότι τα νεράκια, έχουν διατίμηση, ενώ τα παγάκια με τις λίγες σταγόνες κοκα κόλας, αφήνουν τεράστιο κέρδος στους καντινιέρηδες.

Για τον αγώνα, τι να πω?
Ξεκίνημα με ισοπαλία εντός έδρας, με μια ομάδα που πιθανότατα θα κονταροχτυπηθούμε για την σωτηρία, γιατί με τέτοια εμφάνιση, την σωτηρία πρέπει να σκεφτόμαστε, και μάλιστα από τώρα.
Πόσα είχε ζητήσει ο Ντάριο Φερνάντεζ, και τον αφήσαμε να φύγει? Πόσα πλήρωσε ο Άρης για να τον πάρει φέτος? Εμάς, γιατί δεν μας έκανε αυτός ο παίκτης? Αγαπούσε την ομάδα, την μάτωνε την φανέλα, έδινε την ψυχή του στο γήπεδο…
Πόσα πληρώνουμε για να περπατάει στο γήπεδο μας ο Ρεκόμπα?

Τι επιτυχίες έχει ο Φερέρα? Έσωσε πέρυσι τον Πανθρακικό και για τους στόχους μας είναι ιδανικός? Δεν είδα στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει κάποια κίνηση, σαν προπονητής, για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, που σερνότανε στο γήπεδο… Έβαλε κάποια στιγμή φουνταριστό τον Ρεκόμπα… Για να του κάνει μπαλιά ποιος, και να τρέξει ποιος?

Ναι, είχε ζέστη, αλλά δεν είχε ζέστη μόνο για εμάς!!! Είχε ζέστη και για τους παίκτες του Εργοτέλη, και δεν θα σταθώ στο πρώτο ημίχρονο, που δεδομένης της ζέστης, δεδομένων των απουσιών του Ριέρα και του Εστογιάνωφ είναι λογικό να μην έχουμε τόσο καλή απόδοση, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ημίχρονο με 2-0 αντί για 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ανύπαρκτος Εργοτέλης, φάνταζε σαν ομαδάρα, αφού οι δικοί μας σερνόντουσαν. Πάλι καλά που δεν χάσαμε, είχαν τουλάχιστον 2 μεγάλες ευκαιρίες να κάνουν το 1-2 και να φύγουν νικητές, γλυτώσαμε τα χειρότερα. Και αναρωτιέμαι: Για τους παίκτες του Εργοτέλη, δεν είχε ζέστη?

Για τον διαιτητή τι να πω: Δεν είχε και πολλές δύσκολες φάσεις το παιχνίδι... Κατάφερε όμως να μας εκνευρίσει, αφού έδειξε 2 κίτρινες κάρτες εις βάρος μας σε ανύπαρκτα φάουλ, έπνιξε ένα πέναλτι που έγινε στον Ρεκόμπα την ώρα που πήδηξε για κεφαλιά, και του έδειξε και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Μπράβο σας κύριε διαιτητά, θα το λέτε μια μέρα στα εγγόνια σας, πως δείξατε κίτρινη κάρτα σε έναν Ρεκόμπα.
Κάνατε κι εσείς κάτι σπουδαίο στην διάρκεια της ζωής σας!!!

Η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται, και η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Κάτι πρέπει να γίνει, και μάλιστα γρήγορα, πριν να κλάψουμε στο τέλος. Σε 2 εβδομάδες, θα παίξουμε με τον Λεβαδειακό, να έχουμε ξυπνήσει μέχρι τότε, γιατί θα δούμε άσχημα όνειρα, εάν συνεχίσουμε τον ύπνο με αυτό το πλευρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: