Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πικρή πρεμιέρα

2-2 με την μετριότατη ομαδούλα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, είναι κακό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως παίξαμε, δεν θα το χαρακτήριζα άδικο το αποτέλεσμα, αφού και τις 2 φορές που προηγηθήκαμε, φανήκαμε ανίκανοι να παγώσουμε το παιχνίδι και να το διαχειριστούμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε εμείς τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Σε μια και μοναδική ευκαιρία που βρέθηκε ο Κουμορτζί σε τετ α τετ, δυστυχώς είδαμε όλοι γιατί αυτός ο παίκτης δεν κάνει ούτε για τον Πανιώνιο. Είναι πολύ λίγος. Εάν σε εκείνη την φάση γινότανε το 3-1, τότε θα είχαμε καλύτερη συνέχεια. Εάν ο Κουμορτζί μπορούσε να τελειώσει τέτοιες φάσεις, δεν θα έπαιζε στον Πανιώνιο...

Σήμερα όλη η ομάδα ήταν δύο παίκτες: Ο Εστογιανόφ και ο Ριέρα. Μετά από αυτούς το χάος.
Ο Ριέρα έβαλε ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Φοβερή γκολάρα από την σέντρα. 

Ο Λεμονής δεν βοήθησε την ομάδα με αλλαγές, για να παγώσει τον ρυθμό και να φάει χρόνο. Ίσως πίστεψε πως οι λύσεις από τον πάγκο δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά έτσι δεν βγαίνει η χρονιά. Η ομάδα στερείται καθαρόαιμου επιθετικού. Άμεσα.

Καλοί ο Σιόβας και ο Τσότσαλιτς, επικίνδυνος ως συνήθως ο Όμο, μετριότατος ο Φανούρης και ανύπαρκτος ο αντικαταστάτης του Σέρβος.

σήμερα στις 7:15

παίζουμε τον πρώτο μας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα. 
Στο γήπεδο μας, εναντίον του Εργοτέλη. 
Η ομάδα έχει ελλείψεις, αλλά πρέπει να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα με όσα μέσα διαθέτει. Χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς στην έδρα μας σε όλα τα παιχνίδια, ιδίως με τους μικρομεσαίους. 

Εγώ δεν είδα τα φιλικά της ομάδας μας, κι έτσι θα είναι η πρώτη φορά που θα δω την ομάδα να παίζει φέτος. Μέχρι στιγμής παρακολούθησα κάποιους αγώνες όπως το Ουντινέζε Άρσεναλ, το Μπαρτσελόνα Πόρτο, και μετά με έπιασε κατάθλιψη βλέποντας το ΟΦΗ Ατρόμητος και ΠΑΣ-Άρης. Ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου κάπως βλεπότανε σαν ομάδα. Το καλοκαίρι είχα παρακολουθήσει γυναικείο ποδόσφαιρο, και μπορώ να πω πως είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το δε θέαμα ήταν καταπληκτικό σε σχέση με όσα βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα.

Α, είδα και τον Παναθλιακό με την Μακάμπι, αλλά το απώθησα στην μνήμη μου... 
Ελπίζω να δούμε λίγη μπαλίτσα απόψε, και να πάρουμε και το τρίποντο. 

Εχθές παρακολούθησα τον αγώνα πόλο εφήβων στον Βόλο, με την Αυστραλία. Τα παιδιά έπαιξαν εκπληκτική άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω ούτε μια φορά, και γενικά ήταν βιαστικοί και νευρικοί. Το τελικό αποτέλεσμα ισόπαλο, δίκαιο θα έλεγα. Με καθαρό μυαλό και καλύτερες επιλογές στην επίθεση, θα νικούσαμε εύκολα.

Το πόλο του Πανιωνίου θα πρέπει να επενδύσει στα νέα Ελληνόπουλα και στις ακαδημίες μας. Όλα τα τμήματα του Πανιωνίου πρέπει να κάνουν το ίδιο. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, με σοβαρή δουλειά και αξιοποίηση των παιδιών μας.

ΥΓ. Λυπάμαι για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Μπολτ από τον τελικό των 100 μέτρων του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αλλά του άξιζε! Σε όλες τις προκριματικές κούρσες, έτρεχε 50-60 μέτρα και τα υπόλοιπα τα περπατούσε, σνομπάροντας να πετύχει μια αξιόλογη επίδοση. Την φύλαγε για τον τελικό, αλλά τελικά ο τελικός αποδείχτηκε άπιαστο όνειρο. Τελικά οι επιδόσεις του περιορίστηκαν στην μετριότητα που ο ίδιος επέλεξε. Μια άκυρη εκκίνηση και έξω!!! Άδικο αλλά αυτοί είναι οι κανονισμοί, ας πρόσεχε.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

την Τετάρτη (31/08) στις 18:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Κυρίαρχο θέμα θα είναι η νέα πρόταση που έκαναν οι Κύπριοι επιχειρηματίες για την αγορά του 67% των μετοχών της ΠΑΕ και η οποία θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από τον ερασιτέχνη.

Η πρόσκληση του Πανιωνίου για τη γενική συνέλευση αναφέρει:
«Καλούνται τα Τακτικά και Ταμειακώς ενήμερα Μέλη του Συλλόγου, βάσει του άρθρου 6 παρ. 7Β του Καταστατικού σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κατόπιν αιτήματος του 1/5 των Τακτικών Μελών με τα παρακάτω θέματα:
1. Επίλυση των μεγάλων οικονομικών και αγωνιστικών ζητημάτων που αφορούν ΠΑΕ μέσω Γ.Σ.
2. Εκκαθάριση Μητρώου Μελών Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
3. Συζήτηση για ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Συλλόγου.
4. Χάραξη νέας Αθλητικής πορείας του Συλλόγου με βάση την Ιστορία του και τις οικονομικές δυνατότητες του σήμερα.
5. Άμεση εκλογή νέου Δ.Σ. για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο από τη Γενική Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αίθουσα «ΗΛΙΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ» κάτωθι της θύρας 3.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο».

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

πάλι εδώ


Αφού περιπλανήθηκα στα σαράντα κύματα για ένα μήνα ακριβώς, επέστρεψα στην έδρα μου για λίγες μέρες μέχρι την Κυριακή. Απείχα από κάθε μορφή ενημέρωσης, δεν έχω ιδέα τι έγινε τον τελευταίο μήνα, τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και στα θέματα του Πανιωνίου.

Γνωρίζω μονάχα πως την ερχόμενη Κυριακή 28/8 θα παίξουμε στην Νέα Σμύρνη με τον Εργοτέλη, πως υπέβαλε παραίτηση ο κύριος Βεντούρης από την προεδρία της ΠΑΕ αλλά δεν ξέρω τι απέγινε, πως ο Κουμορτζί και ο Εστογιάνοφ παραμένουν παίκτες μας, και πως ο Λεμονής παραμένει προπονητής μας. Θα λείψω κάποιες μέρες μετά την ερχόμενη Δευτέρα, και θα είμαι σε πλήρη δράση από 5 Σεπτεμβρίου.

Κάτι πήρε το αυτί μου και περί Γκούβρας ότι  ντεμέκ θα χρηματοδοτούσε το πόλο, αλλά τελικά και αυτό ήταν άλλη μια ιστορία για αρκούδες και λύκους. Απότι καταλαβαίνω, ο Πανιώνιος πρέπει να είναι σε πλήρη οικονομική διάλυση, και υποθέτω ότι δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα, αντιθέτως μάλλον θα έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα μας.

Κατά την διάρκεια της περιπλάνησης μου κολύμπησα σε πολλά όμορφα μέρη, γνώρισα όμορφους ανθρώπους, είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να ασχοληθώ με την οικογένεια μου και τον εαυτό μου. Το μόνο που ξέρω είναι πως ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα. Είχε κέφια ο Θεός όταν έφτιαξε τα νησιά του Αιγαίου.

Θα αναζητήσω στο ίντερνετ για κάποια ενημέρωση. Όποιος φίλος θέλει, μπορεί να γράψει υπό μορφή σχολίου τα νέα και τα κουτσομπολιά.