Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

άρχισε η προετοιμασία για την νέα σαιζόν


Περίπου 2.000 φίλαθλοι του Πανιωνίου δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι» αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, το νέο προπονητή Εμίλιο Φερέρα και τους παίκτες, με τους Αλβάρο Ρεκόμπα (που πήρε τη φανέλα με το «10» αφήνοντας το «9» στον Μπόσκο Μπάλαμπαν), Φαμπιάν Εστογιανόφ και Γιάννη Μανιάτη να έχουν τη μερίδα του λέοντος. Από την άλλη δεν έλειψαν κάποια υβριστικά συνθήματα για τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη θερμή υποδοχή. Δεν το έχω συναντήσει, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου», δήλωσε ο Εμίλιο Φερέρα, ενώ για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαστε πλήρεις. Σχεδόν το 95% των μεταγραφών έχουν γίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιθανότατα θα αποκτήσουμε έναν ακόμη παίκτη και θα είναι επιθετικός».

Οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονούνται μέχρι τις 16 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ανακοίνωση για την εμφάνιση:

«Ενημερώνουμε τους φίλους του Πανιωνίου τα κάτωθι:

1. Η καινούργια φανέλα της ομάδας θα είναι έτοιμη για διάθεση στο κοινό, στις αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που μας έχει δώσει η εταιρεία παραγωγής.

2. Έχει ήδη αγορασθεί το σύστημα εκτύπωσης απ’ ευθείας στις φανέλες αριθμών-ονομάτων παικτών (και όχι μόνο), το οποίο αναμένεται να λειτουργεί πλήρως εντός των προσεχών δύο εβδομάδων.

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους φίλους του Πανιωνίου ότι το κατάστημα επί της οδού Αγίου Ανδρέου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.

Το κατάστημα επί της οδού Ι. Χρυσοστόμου θα παραμείνει κανονικά ανοικτό για να εξυπηρετεί όσους φίλους του συλλόγου επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα ή διαρκείας του Πανιωνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: