Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε μία μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον, καθώς απέκτησε τον 18άχρονο επιθετικό της Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Λουκίνα, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Λουκίνας συναντήθηκε την Τετάρτη (6/5) με τους ιθύνοντες του Πανιωνίου, αλλά και με τον προπονητή του στην Αγία Παρασκευή, Μίλτο Γκόφα, παίρνοντας την απόφαση να συνεχίσει την καρίερα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 18άχρονος υψηλόσωμος (1,86 μ.) στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγία Παρασκευή το 1991. Την σεζόν 2008-09 είχε 6 γκολ σε 26 συμμετοχές, ενώ εχει κληθεί αρκετές φορές στην Εθνική Νέων.

Την φανέλα του Πανιωνίου θα συνεχίσει να φοράει ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας και αναμένεται να υπογράψει εντός ολίγων ημερών το νέο του συμβόλαιο. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα συμβεί με τον Αλβάρο Ρεκόμπα, ο οποίος δεν είναι αρνητικός σε μείωση των αποδοχών του.

Το όνομα του Μανιάτη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων θεωρητικά ελληνικών ομάδων αλλά ο Πανιώνιος στηρίζεται σε αυτόν. Τον θεωρεί απαραίτητο ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή είναι κι η επιθυμία του νεαρού μπακ, που φαίνεται πως είχε ζητήσει εγγυήσεις για τους στόχους του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Μόλις πέσουν και οι υπογραφές, θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση του βελτιωμένου συμβολαίου του (περίπου 200.000 ευρώ ετησίως).

Με ευχάριστα νέα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το ζήτημα του Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο ουρουγουανός φέρεται να τα έχει βρει με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο, Κωνσταντίνο Τσακίρη αλλά με βάση το όνομα του παίκτη και τις πιθανές προτάσεις που μπορεί να δεχτεί, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι την επίσημη επισφράγιση του θέματος.

Οσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, ο Πανιώνιος έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Θοδωρή Τριποτσέρη και αναμένει την απάντησή του. Επίσης, στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται και ο Ντάριο Σμόγιε, ο κεντρικός αμυντικός της Γάνδης, ο οποίος αναμένεται να έλθει στην Ελλάδα εντός των επόμενων ημερών και να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: